Recenzie

  •  
  •  

Veľmi rada od Vás prijmem recenzie rôzneho typu, či na poradenstvo, ktoré ste u mňa absolvovali, alebo na články, túto stránku, alebo produkty, ktoré si môžete u nás zakúpiť. Verím, že každá spätná väzba ma posunie ďalej k vzájomnej spokojnosti.

Recenzie Blízkomamy.com

Naposledy zadané recenzie

5,0 rating
24. augusta 2019

S Jankou som sa stretla asi pred 3 týždňami. Nakontaktovala ma na ňu známa a vrelo odporúčam.Mala som problémy s dojčením. Janka mi poradila ideálnu polohu pri dojčení ako malého prikladať a celkovo som po jej návšteve mala skvelý pocit, že už viem, čo a ako mám robiť. Momentálne ešte trochu bojujeme s množstvom mlieka, ale aj na to mi odporučila lieky na prírodnej báze a mliečko sa pomaly začalo spúšťať. Janka je super pozitívny človek , ktorý Vám vie poradiť a po hodinke v jej spoločnosti, nadobudnete pocit, že sa všetko dá a nič nie je také strašné ako to vyzerá. Veľmi pekne jej ďakujem za pomoc a povzbudenie ……….

Daša
10. mája 2019

Janka je veľmi milá a enegická osoba. Nielenže mi veľmi dobre poradila ohľadom kojenia a pomohla odstrániť chyby, ale zároveň ma povzbudila. Vrelo odporúčam aj poradenstvo nosenia. Bez jej rád by som o nosení učite neuvažovala. Veľmi jej ďakujeme

Kristína
11. januára 2019

Janka je pozitívna žienka 🙂
Pomohla mi ukázať správnu polohu pri dojčení aj v nosiči. Ľutujem, že som neabsolvovala predpôrodný kurz zameraný na dojčenie. Všetko by bolo ľahšie. Vysvetlila mi ako nosiť dieťatko v nosiči a aký nosič si vybrať.

Eva
5,0 rating
7. januára 2019

Janka je veľmi milý a pozitívne naladený človek. Poradila mi všetko ohľadom dojčenia, povzbudila ma. Taktiež mi poradila vhodný nosič. Som veľmi spokojná a teším sa na ďalšie stretnutie 🙂

Žanet
5,0 rating
20. decembra 2018

Janka je veľmi príjemná a milá žienka, veľmi fundovaná v oblasti nosenia detí. Poradila nám pri výbere a viazaní šatky, pomohla vyskúšať a aj vybrať ten správny šatkový nosič pre nás a povzbudila ķ noseniu aj ocka😉. Zároveň rozohnala naše predsudky voči noseniu😊. Vrelo odporúčam, je skvelá…

Lucia H.
5,0 rating
18. decembra 2018

Velmi zlate ziena, super pristup, venovala sa na 100%, vyber super..ja som spokojna a odporucam vsetkym 😁

Veronika
5,0 rating
9. decembra 2018

Pani Janku odporucam, mne velmi pomohla pri spravnej polohe pri dojceni a pri spravnom prisati dietata na prsnik. Nabila ma pozitivnou energiou. Tiez mi poradila vybrat si vhodny nosic.
Dakujem

Karin
5,0 rating
29. novembra 2018

Vrelo odporucam. Pani Janku som navstivila, aby mi poradila vybrat si vhodny nosic. Ukazala mi vsetky moznosti, vyhody, nevyhody jednotlivych znaciek. Bez jej pomoci by som tapala a este dnes by som bola bez nosica. Dakujem za prijemnu atmosferu a rozhovor.

Ester
5,0 rating
16. novembra 2018

Janka vás hneď z príchodu nakazí svojou pozitívnou energiou. Veľmi nám pomohla ako laktačná poradkyňa pri správnej polohe pri dojčení a vyvrátení mýtov o tom, ako ako mamička nemôžem poriadne nič jesť, aby som mojej malej nespôsobila bolesti bruška. Moja 5-mesačná dcérka je plne dojčená a nemáme žiadne bolesti bruška.
Ako poradkyňa nosenia nám Janka pomohla vybrať tú správnu šatku a aj nosič. Poukazovala nám ako sa všetko nastavuje a my tak môžeme spoločne chodiť kade-tade = obidve veľmi spokojne 🙂
Janku môžem len odporučiť 🙂 Ak máte problémy s dojčením alebo sa neviete rozhodnúť, ktorý nosič je ten naj, neváhajte a zavolajte jej 🙂

spokojná mamička Dominika
5,0 rating
10. novembra 2018

Pani Janka mi veľmi pomohla s dojčením ukázala mi správne prisatie dieťaťa na prsník správnu polohu rozdiel medzi pitím a satim. Pri osobnom stretnutí som si zakúpila aj kojo trička, ktoré sa veľmi dobre nosia a uľahčujú mi dojčenie. Takze pani Janku odporúčam nie len preto že viem pomoct a poradiť ale aj preto že je osobne stretnutie s ňou je prijemne🙂

Zuzana Masarovicova
5,0 rating
8. novembra 2018

Odporúčam!!! Veľká pomoc pri výbere šatky, nosiča, či spôsobu ako si zariadiť kojenie a stravu pre bábätko popri štúdium. Super rychla odozva vo dne či v noci. Vždy ochotná, láskavá. 😊

Diana
5,0 rating
8. novembra 2018

S poradenstvom, ako aj pristupom som bola velmi spokojna. Vdaka Janke som si mohla vyskusat ktory z nosicov by bol pre nas ten spravny a nakoniec som ho rovno na mieste kupila.
Velmi odporucam☺

Zdenka
5,0 rating
6. novembra 2018

S Jankou som sa spoznala pár dní po narodení mojej dcérky. Ako laktačná poradkyňa mi pomohla v ťažkých začiatkoch v dojčení a aj vďaka jej poradenstvu je moja 10-mesačná dcéra stále plne dojčená.
Spoločne sme vybrali vhodný nosič, ktorý s nami cestuje po celom Slovensku aj zahraničí. Ako poradkyňa nosenia mi zároveň pomohla aj s jeho nastavením či tipmi ako v ňom uspať či kojiť bábo.
Ďakujem.

Simona Horniaková
5,0 rating
6. novembra 2018

Maximálna spokojnosť môžem len odporúčať. Poradenstvo mi veľmi pomohlo.
Ďakujem 😊

Monika
5,0 rating
5. novembra 2018

Ďakujem veľmi pekne za predpôrodnú prípravu, stretnutie s milou a usmievavou Jankou bolo veľmi príjemné. Ďakujem za cenné rady a prajem veľa spokojných mamičiek a detičiek :-* Janku odporúčam na 100% 👌

Lenka
5,0 rating
14. septembra 2018

Cenné rady, odborné poradenstvo, ochota po všetkých stránkach, maximálna ústretovosť.. Ďakujeme!!!
D&S

Daniela
5,0 rating
30. marca 2018

Ďakujem krásne Janke za jej rady ohľadom dojcenia. Po jej navsteve u mna doma bola zo mňa ina mama,vyrovnana,plne.dojciaca,proste šťastná. Odporúčam kazdej mamine,ktora potrebuje nakopnut k tomu,ako svoje dietatko plne dojcit. Ďakujem

Adriana
5,0 rating
20. marca 2018

Velmi nám pomohla, odporúčam každému…

Michal
5,0 rating
12. marca 2018

Moja recenzia si pýta ešte viac hviezdičiek. Ochotná ,spoľahlivosť,okamžitá reakcia, poradenstvo,Janka prišla ku nam domov hneď na druhý deň,ukázala mi ako si malinkeho lepšie prikladať a odvtedy to išlo super. Nechala mi na papieri pár rád,ako postupovať pri mojom probléme. Môžem a musím len odporúčať. V kontakte sme ostali doteraz,za čo veľmi pekne dakujem🔝🔝🔝🔝👍👍👍

Zuzana (Hodrusa-Hamre/
5,0 rating
12. marca 2018

Maximálna spokojnosť po každej stránke. Janka je skvelá osobnosť ktorá dokáže vypočuť i poradiť/pomôcť. Z vlastnej skúsenosti ju môžem jedine odporučiť a keďže je zároveň aj lektorka nosenia pomohla mi naučiť sa správne viazať šatku nastaviť nosič či vybrať pre nás ten najvhodnejšie nosič. Na Janke je skvelé to že s problémom nečaká rieši ho co najskôr! Keby všetky poradkyne boli ako Janka!

Viki

 


  •  
  •