Veľmi rada od Vás prijmem recenzie rôzneho typu, či na poradenstvo, ktoré ste u mňa absolvovali, alebo na články, túto stránku, alebo produkty, ktoré si môžete u nás zakúpiť. Verím, že každá spätná väzba ma posunie ďalej k vzájomnej spokojnosti.

Recenzie Blízkomamy.com

Naposledy zadané recenzie

Rated 3 out of 5
22. septembra 2021

https://buylasixshop.com/ – lasix renogram

Avatar for ternAgoto
ternAgoto
Rated 5 out of 5
21. septembra 2021

Ďakujem pekne za skvelé rady a hlavne psychické ukludnenie.

Avatar for Michaela
Michaela
Rated 1 out of 5
9. septembra 2021

https://buypropeciaon.com/ – Propecia

Avatar for cleseewok
cleseewok
Rated 3 out of 5
8. septembra 2021

http://buystromectolon.com/ – Stromectol

Avatar for impusamug
impusamug
Rated 4 out of 5
7. septembra 2021

cialis prescription online

Avatar for Grakelf
Grakelf
Rated 2 out of 5
7. septembra 2021

Baclofen Generique 10mg

Avatar for Viagra
Viagra
Rated 3 out of 5
5. septembra 2021

https://buytadalafshop.com/ – Cialis

Avatar for Appeaph
Appeaph
Rated 3 out of 5
5. septembra 2021

Viagra

Avatar for DyncProor
DyncProor
Rated 2 out of 5
5. septembra 2021

Vendo Viagra Milano

Avatar for online indian propecia
online indian propecia
Rated 3 out of 5
4. septembra 2021

https://buysildenshop.com/ – Viagra

Avatar for Urgewal
Urgewal
Rated 5 out of 5
18. júna 2021

Môžem iba odporúčať poradenstvo dojčenia aj nosenia. Poradenstvo sa nieslo vo veľmi uvoľnenej atmosfére, dozvedela som sa veľa cenných rád a informácií. Aj keď som Janku zastihla už takmer na odchode na druhý koniec SR, veľmi ochotne si našla čas a pomohla mi vyriešiť problémy s dojčením synčeka. Ďakujem a odporúčam 🙂👍

Avatar for Marta
Marta
Rated 3 out of 5
15. júna 2021

buy cialis online india

Avatar for mymnErurl
mymnErurl
Rated 4 out of 5
13. júna 2021
Avatar for mymnErurl
mymnErurl
Rated 5 out of 5
29. marca 2021

Ďakujem za Vašu ochotu a čas. Cítila som sa veľmi dobre na laktačnom poradenstve. Určite odporúčam aj ostatným. Okrem pomoci a rád ohľadom dojčenia som vďačná aj za naučenie ako si dať bábätko do nosiča aj sama, bez pomoci druhych. 🙂

Avatar for Barbora
Barbora
Rated 5 out of 5
5. júla 2020
Avatar for
Rated 5 out of 5
25. júna 2020
Avatar for
Rated 5 out of 5
25. júna 2020
Avatar for
Rated 5 out of 5
24. augusta 2019

S Jankou som sa stretla asi pred 3 týždňami. Nakontaktovala ma na ňu známa a vrelo odporúčam.Mala som problémy s dojčením. Janka mi poradila ideálnu polohu pri dojčení ako malého prikladať a celkovo som po jej návšteve mala skvelý pocit, že už viem, čo a ako mám robiť. Momentálne ešte trochu bojujeme s množstvom mlieka, ale aj na to mi odporučila lieky na prírodnej báze a mliečko sa pomaly začalo spúšťať. Janka je super pozitívny človek , ktorý Vám vie poradiť a po hodinke v jej spoločnosti, nadobudnete pocit, že sa všetko dá a nič nie je také strašné ako to vyzerá. Veľmi pekne jej ďakujem za pomoc a povzbudenie ……….

Avatar for Daša
Daša
Rated 0 out of 5
10. mája 2019

Janka je veľmi milá a enegická osoba. Nielenže mi veľmi dobre poradila ohľadom kojenia a pomohla odstrániť chyby, ale zároveň ma povzbudila. Vrelo odporúčam aj poradenstvo nosenia. Bez jej rád by som o nosení učite neuvažovala. Veľmi jej ďakujeme

Avatar for Kristína
Kristína
Rated 0 out of 5
11. januára 2019

Janka je pozitívna žienka 🙂
Pomohla mi ukázať správnu polohu pri dojčení aj v nosiči. Ľutujem, že som neabsolvovala predpôrodný kurz zameraný na dojčenie. Všetko by bolo ľahšie. Vysvetlila mi ako nosiť dieťatko v nosiči a aký nosič si vybrať.

Avatar for Eva
Eva
Rated 5 out of 5
7. januára 2019

Janka je veľmi milý a pozitívne naladený človek. Poradila mi všetko ohľadom dojčenia, povzbudila ma. Taktiež mi poradila vhodný nosič. Som veľmi spokojná a teším sa na ďalšie stretnutie 🙂

Avatar for Žanet
Žanet
Rated 5 out of 5
20. decembra 2018

Janka je veľmi príjemná a milá žienka, veľmi fundovaná v oblasti nosenia detí. Poradila nám pri výbere a viazaní šatky, pomohla vyskúšať a aj vybrať ten správny šatkový nosič pre nás a povzbudila ķ noseniu aj ocka😉. Zároveň rozohnala naše predsudky voči noseniu😊. Vrelo odporúčam, je skvelá…

Avatar for Lucia H.
Lucia H.
Rated 5 out of 5
18. decembra 2018

Velmi zlate ziena, super pristup, venovala sa na 100%, vyber super..ja som spokojna a odporucam vsetkym 😁

Avatar for Veronika
Veronika
Rated 5 out of 5
9. decembra 2018

Pani Janku odporucam, mne velmi pomohla pri spravnej polohe pri dojceni a pri spravnom prisati dietata na prsnik. Nabila ma pozitivnou energiou. Tiez mi poradila vybrat si vhodny nosic.
Dakujem

Avatar for Karin
Karin
Rated 5 out of 5
29. novembra 2018

Vrelo odporucam. Pani Janku som navstivila, aby mi poradila vybrat si vhodny nosic. Ukazala mi vsetky moznosti, vyhody, nevyhody jednotlivych znaciek. Bez jej pomoci by som tapala a este dnes by som bola bez nosica. Dakujem za prijemnu atmosferu a rozhovor.

Avatar for Ester
Ester
Rated 5 out of 5
16. novembra 2018

Janka vás hneď z príchodu nakazí svojou pozitívnou energiou. Veľmi nám pomohla ako laktačná poradkyňa pri správnej polohe pri dojčení a vyvrátení mýtov o tom, ako ako mamička nemôžem poriadne nič jesť, aby som mojej malej nespôsobila bolesti bruška. Moja 5-mesačná dcérka je plne dojčená a nemáme žiadne bolesti bruška.
Ako poradkyňa nosenia nám Janka pomohla vybrať tú správnu šatku a aj nosič. Poukazovala nám ako sa všetko nastavuje a my tak môžeme spoločne chodiť kade-tade = obidve veľmi spokojne 🙂
Janku môžem len odporučiť 🙂 Ak máte problémy s dojčením alebo sa neviete rozhodnúť, ktorý nosič je ten naj, neváhajte a zavolajte jej 🙂

Avatar for spokojná mamička Dominika
spokojná mamička Dominika
Rated 5 out of 5
10. novembra 2018

Pani Janka mi veľmi pomohla s dojčením ukázala mi správne prisatie dieťaťa na prsník správnu polohu rozdiel medzi pitím a satim. Pri osobnom stretnutí som si zakúpila aj kojo trička, ktoré sa veľmi dobre nosia a uľahčujú mi dojčenie. Takze pani Janku odporúčam nie len preto že viem pomoct a poradiť ale aj preto že je osobne stretnutie s ňou je prijemne🙂

Avatar for Zuzana Masarovicova
Zuzana Masarovicova
Rated 5 out of 5
8. novembra 2018

Odporúčam!!! Veľká pomoc pri výbere šatky, nosiča, či spôsobu ako si zariadiť kojenie a stravu pre bábätko popri štúdium. Super rychla odozva vo dne či v noci. Vždy ochotná, láskavá. 😊

Avatar for Diana
Diana
Rated 5 out of 5
8. novembra 2018

S poradenstvom, ako aj pristupom som bola velmi spokojna. Vdaka Janke som si mohla vyskusat ktory z nosicov by bol pre nas ten spravny a nakoniec som ho rovno na mieste kupila.
Velmi odporucam☺

Avatar for Zdenka
Zdenka
Rated 5 out of 5
6. novembra 2018

S Jankou som sa spoznala pár dní po narodení mojej dcérky. Ako laktačná poradkyňa mi pomohla v ťažkých začiatkoch v dojčení a aj vďaka jej poradenstvu je moja 10-mesačná dcéra stále plne dojčená.
Spoločne sme vybrali vhodný nosič, ktorý s nami cestuje po celom Slovensku aj zahraničí. Ako poradkyňa nosenia mi zároveň pomohla aj s jeho nastavením či tipmi ako v ňom uspať či kojiť bábo.
Ďakujem.

Avatar for Simona Horniaková
Simona Horniaková
Rated 5 out of 5
6. novembra 2018

Maximálna spokojnosť môžem len odporúčať. Poradenstvo mi veľmi pomohlo.
Ďakujem 😊

Avatar for Monika
Monika
Rated 5 out of 5
5. novembra 2018

Ďakujem veľmi pekne za predpôrodnú prípravu, stretnutie s milou a usmievavou Jankou bolo veľmi príjemné. Ďakujem za cenné rady a prajem veľa spokojných mamičiek a detičiek :-* Janku odporúčam na 100% 👌

Avatar for Lenka
Lenka
Rated 5 out of 5
14. septembra 2018

Cenné rady, odborné poradenstvo, ochota po všetkých stránkach, maximálna ústretovosť.. Ďakujeme!!!
D&S

Avatar for Daniela
Daniela
Rated 5 out of 5
30. marca 2018

Ďakujem krásne Janke za jej rady ohľadom dojcenia. Po jej navsteve u mna doma bola zo mňa ina mama,vyrovnana,plne.dojciaca,proste šťastná. Odporúčam kazdej mamine,ktora potrebuje nakopnut k tomu,ako svoje dietatko plne dojcit. Ďakujem

Avatar for Adriana
Adriana
Rated 5 out of 5
20. marca 2018

Velmi nám pomohla, odporúčam každému…

Avatar for Michal
Michal
Rated 5 out of 5
12. marca 2018

Moja recenzia si pýta ešte viac hviezdičiek. Ochotná ,spoľahlivosť,okamžitá reakcia, poradenstvo,Janka prišla ku nam domov hneď na druhý deň,ukázala mi ako si malinkeho lepšie prikladať a odvtedy to išlo super. Nechala mi na papieri pár rád,ako postupovať pri mojom probléme. Môžem a musím len odporúčať. V kontakte sme ostali doteraz,za čo veľmi pekne dakujem🔝🔝🔝🔝👍👍👍

Avatar for Zuzana (Hodrusa-Hamre/
Zuzana (Hodrusa-Hamre/
Rated 5 out of 5
12. marca 2018

Maximálna spokojnosť po každej stránke. Janka je skvelá osobnosť ktorá dokáže vypočuť i poradiť/pomôcť. Z vlastnej skúsenosti ju môžem jedine odporučiť a keďže je zároveň aj lektorka nosenia pomohla mi naučiť sa správne viazať šatku nastaviť nosič či vybrať pre nás ten najvhodnejšie nosič. Na Janke je skvelé to že s problémom nečaká rieši ho co najskôr! Keby všetky poradkyne boli ako Janka!

Avatar for Viki
Viki

 

  •  
  •  
  •