Veľmi rada od Vás prijmem recenzie rôzneho typu, či na poradenstvo, ktoré ste u mňa absolvovali, alebo na články, túto stránku, alebo produkty, ktoré si môžete u nás zakúpiť. Verím, že každá spätná väzba ma posunie ďalej k vzájomnej spokojnosti.

Recenzie Blízkomamy.com

Naposledy zadané recenzie

Rated 4 out of 5
9. januára 2022

priligy pill priligy canada priligy cvs

Avatar for Icobali
Icobali
Rated 4 out of 5
7. januára 2022

prednisone steroid what is prednisone used for Cialis Pas Cher Sur Internet

Avatar for BuickyBig
BuickyBig
Rated 1 out of 5
6. januára 2022

Zithromax And Flu furosemide medication Cialis Original En Ligne

Avatar for teejure
teejure
Rated 2 out of 5
6. januára 2022

cialis before and after cialis without prescription g postmessage cialis subject online

Avatar for swowart
swowart
Rated 2 out of 5
5. januára 2022

Cialis Potenz buy viagra online canadian no prescription Purchase Isotretinoin Price In Internet

Avatar for Vigomia
Vigomia
Rated 3 out of 5
22. decembra 2021

Долго с теснялся размеров своего члена. Из-за этого с женщинами никак не ладилось. Увидел рекламу Биопотен – заказал и не прогадал. Размер реально стал больше. Я стал увереннее в себе и теперь не боюсь заманить в постель любую телку! Отзывы врачей-сексологов, которые также представлены в сети Интернет в большом количестве, свидетельствуют, что данный препарат стал на сегодняшний день одним из лучших во всех отношения. Невысокая цена, быстро воздействия на организм при усилении и восстановлении потенции – все это является важными факторами для каждого покупателя, и средство Молния Зевса полностью им соответствует. упражнения для потенции мужчин. еда для поднятия потенции у мужчин. Отзывы, инструкция по применению, состав и свойства. Многие БАДы, якобы повышающие потенцию и продлевающие эрекцию, имеют только сертификат качества, наличие которого гарантирует, что человек не отравится содержимым упаковки. 8 28 2017«Упражнения повышающие потенцию выполняется 10 раз. … По отзывам мужчин это средство не только усиливает эрекцию, но и делает ярче оргазм. … однако средство эффективно и для нормализации … http://southerntss.com/community/profile/leon94t98910188/ На фоне применения дапоксетина отмечались такие нежелательные реакции со стороны органа зрения как мидриаз и боль в глазах. Дапоксетин следует применять с осторожностью у пациентов с повышенным внутриглазным давлением или с риском развития закрытоугольной глаукомы. Таблетки, покрытые пленочной оболочкой от светло-желтого до желтого цвета, круглые, двояковыпуклые. На поперечном разрезе ядро таблетки белого или почти белого цвета. Главная претензия к препаратам — наличие действующего вещества, не заявленного при регистрации, поскольку в самом тадалафиле нет ничего опасного — он содержится почти во всех БАДах для повышения сексуальных возможностей мужчины. Длительный и регулярный приём общеукрепляющих и специализированных средств повышает уровень тестостерона, дапоксетин 60 мг цена инструкция снимает усталость и воспаления. Описание в руководстве к использованию говорит о том, что данное лекарство позволяет отсрочить момент возникновения эякуляции. Дапоксетин я рекомендую своим пациентам только при условии, что они абсолютно здоровы.

Avatar for romiNeme
romiNeme
Rated 1 out of 5
20. decembra 2021

Get the Most From Your Membership Solitaire is one of the most popular card games, but do you also know its history? Solitaire has been around since the 18th century, when it first appeared in a written text. In English society, solitaire gained popularity thanks to a book called Illustrated Games of Patience, written by Lady Adelaide Cadogan. Make sure to read David Parlett’s extensive article on the history of solitaire for more info. On the Microsoft Solitaire Collection page in Microsoft Store, select Install. The game will download and install automatically. Use your mouse to click and drag cards across the board and place them in stacks of descending order on the tableau. You are only allowed to stack cards in alternating colors, so be mindful of where you’re placing them! If you’re out of moves using the cards on your tableau, click the deck in the top left corner. Depending on the game difficulty you selected, you will either draw one or three cards from the deck. Use the first card you draw to make your move. If the first card doesn’t fit anywhere on your board, keep on drawing until you can make a move. https://edu-pkb1.ru/community/profile/adriennet096763/ It was originally published in January 2011 and as of March 2013 its code is open source and licensed under the GPL Version 3 license. The game is opened by red chess pieces set at the base labeled with A-H. Next, in a clockwise movement, the game continues the pieces white (A-L) and then black pieces (H-L). From then on, Boba would go on to be playable in Lego Star Wars: The Complete Saga, Lego Star Wars 3: The Clone Wars, and Lego Star Wars: the Force Awakens. He will also appear in the upcoming Lego Star Wars: The Skywalker Saga game as well. Our team is ready to connect you and your investors using Link Group’s comprehensive virtual meeting services and technology. Contact us at IIT Roorkee hosted a Chess tournament featuring this Triwizard Chess on 18th and 19th August 2018 in which more than 100 contestants participated. The participants were all IIT Roorkee students, with a mixed variety of chess experience, ranging from beginners to advanced.

Avatar for Credge
Credge
Rated 2 out of 5
15. novembra 2021

Когда мужик узнал, что его сексапильная соседка самая настоящая порнозвезда brazzers, он незамедлительно напросился к ней в гости на интимный Полный набор сексуальных удовольствий с Lisa Ann http://courslumiere.net/webr/webradio/community/profile/doreenconingham/ ?? Красивое порно фото Именно по этому девушка для такого парня уже не является таким сильным мотиватором как раньше, да и на воплощение задуманных идей нет сил и желания что либо делать.

Avatar for nep
nep
Rated 4 out of 5
13. novembra 2021

Cialis Effet Secondaire Levitra Comparaison

Avatar for Prednisone
Prednisone
Rated 1 out of 5
8. novembra 2021

too young for viagra

Avatar for Bourtub
Bourtub
Rated 3 out of 5
6. novembra 2021

online viagra store

Avatar for tatacrarY
tatacrarY
Rated 4 out of 5
5. novembra 2021

Shelf Life Teva 3109

Avatar for viagra vancouver
viagra vancouver
Rated 4 out of 5
10. októbra 2021

buy cialis pills

Avatar for gabapentin abuse
gabapentin abuse
Rated 3 out of 5
8. októbra 2021

Neurontine

Avatar for Injerweve
Injerweve
Rated 1 out of 5
7. októbra 2021

http://buyneurontine.com/ – Neurontine

Avatar for icewChive
icewChive
Rated 1 out of 5
24. septembra 2021

Buy Prevacid Solutab Canada

Avatar for Lasix
Lasix
Rated 3 out of 5
22. septembra 2021

lasix

Avatar for proxore
proxore
Rated 3 out of 5
22. septembra 2021

https://buylasixshop.com/ – lasix renogram

Avatar for ternAgoto
ternAgoto
Rated 5 out of 5
21. septembra 2021

Ďakujem pekne za skvelé rady a hlavne psychické ukludnenie.

Avatar for Michaela
Michaela
Rated 1 out of 5
9. septembra 2021

https://buypropeciaon.com/ – Propecia

Avatar for cleseewok
cleseewok
Rated 3 out of 5
8. septembra 2021

http://buystromectolon.com/ – Stromectol

Avatar for impusamug
impusamug
Rated 4 out of 5
7. septembra 2021

cialis prescription online

Avatar for Grakelf
Grakelf
Rated 2 out of 5
7. septembra 2021

Baclofen Generique 10mg

Avatar for Viagra
Viagra
Rated 3 out of 5
5. septembra 2021

https://buytadalafshop.com/ – Cialis

Avatar for Appeaph
Appeaph
Rated 3 out of 5
5. septembra 2021

Viagra

Avatar for DyncProor
DyncProor
Rated 2 out of 5
5. septembra 2021

Vendo Viagra Milano

Avatar for online indian propecia
online indian propecia
Rated 3 out of 5
4. septembra 2021

https://buysildenshop.com/ – Viagra

Avatar for Urgewal
Urgewal
Rated 5 out of 5
18. júna 2021

Môžem iba odporúčať poradenstvo dojčenia aj nosenia. Poradenstvo sa nieslo vo veľmi uvoľnenej atmosfére, dozvedela som sa veľa cenných rád a informácií. Aj keď som Janku zastihla už takmer na odchode na druhý koniec SR, veľmi ochotne si našla čas a pomohla mi vyriešiť problémy s dojčením synčeka. Ďakujem a odporúčam 🙂👍

Avatar for Marta
Marta
Rated 3 out of 5
15. júna 2021

buy cialis online india

Avatar for mymnErurl
mymnErurl
Rated 4 out of 5
13. júna 2021
Avatar for mymnErurl
mymnErurl
Rated 5 out of 5
29. marca 2021

Ďakujem za Vašu ochotu a čas. Cítila som sa veľmi dobre na laktačnom poradenstve. Určite odporúčam aj ostatným. Okrem pomoci a rád ohľadom dojčenia som vďačná aj za naučenie ako si dať bábätko do nosiča aj sama, bez pomoci druhych. 🙂

Avatar for Barbora
Barbora
Rated 5 out of 5
5. júla 2020
Avatar for
Rated 5 out of 5
25. júna 2020
Avatar for
Rated 5 out of 5
25. júna 2020
Avatar for
Rated 5 out of 5
24. augusta 2019

S Jankou som sa stretla asi pred 3 týždňami. Nakontaktovala ma na ňu známa a vrelo odporúčam.Mala som problémy s dojčením. Janka mi poradila ideálnu polohu pri dojčení ako malého prikladať a celkovo som po jej návšteve mala skvelý pocit, že už viem, čo a ako mám robiť. Momentálne ešte trochu bojujeme s množstvom mlieka, ale aj na to mi odporučila lieky na prírodnej báze a mliečko sa pomaly začalo spúšťať. Janka je super pozitívny človek , ktorý Vám vie poradiť a po hodinke v jej spoločnosti, nadobudnete pocit, že sa všetko dá a nič nie je také strašné ako to vyzerá. Veľmi pekne jej ďakujem za pomoc a povzbudenie ……….

Avatar for Daša
Daša
Rated 0 out of 5
10. mája 2019

Janka je veľmi milá a enegická osoba. Nielenže mi veľmi dobre poradila ohľadom kojenia a pomohla odstrániť chyby, ale zároveň ma povzbudila. Vrelo odporúčam aj poradenstvo nosenia. Bez jej rád by som o nosení učite neuvažovala. Veľmi jej ďakujeme

Avatar for Kristína
Kristína
Rated 0 out of 5
11. januára 2019

Janka je pozitívna žienka 🙂
Pomohla mi ukázať správnu polohu pri dojčení aj v nosiči. Ľutujem, že som neabsolvovala predpôrodný kurz zameraný na dojčenie. Všetko by bolo ľahšie. Vysvetlila mi ako nosiť dieťatko v nosiči a aký nosič si vybrať.

Avatar for Eva
Eva
Rated 5 out of 5
7. januára 2019

Janka je veľmi milý a pozitívne naladený človek. Poradila mi všetko ohľadom dojčenia, povzbudila ma. Taktiež mi poradila vhodný nosič. Som veľmi spokojná a teším sa na ďalšie stretnutie 🙂

Avatar for Žanet
Žanet
Rated 5 out of 5
20. decembra 2018

Janka je veľmi príjemná a milá žienka, veľmi fundovaná v oblasti nosenia detí. Poradila nám pri výbere a viazaní šatky, pomohla vyskúšať a aj vybrať ten správny šatkový nosič pre nás a povzbudila ķ noseniu aj ocka😉. Zároveň rozohnala naše predsudky voči noseniu😊. Vrelo odporúčam, je skvelá…

Avatar for Lucia H.
Lucia H.
Rated 5 out of 5
18. decembra 2018

Velmi zlate ziena, super pristup, venovala sa na 100%, vyber super..ja som spokojna a odporucam vsetkym 😁

Avatar for Veronika
Veronika
Rated 5 out of 5
9. decembra 2018

Pani Janku odporucam, mne velmi pomohla pri spravnej polohe pri dojceni a pri spravnom prisati dietata na prsnik. Nabila ma pozitivnou energiou. Tiez mi poradila vybrat si vhodny nosic.
Dakujem

Avatar for Karin
Karin
Rated 5 out of 5
29. novembra 2018

Vrelo odporucam. Pani Janku som navstivila, aby mi poradila vybrat si vhodny nosic. Ukazala mi vsetky moznosti, vyhody, nevyhody jednotlivych znaciek. Bez jej pomoci by som tapala a este dnes by som bola bez nosica. Dakujem za prijemnu atmosferu a rozhovor.

Avatar for Ester
Ester
Rated 5 out of 5
16. novembra 2018

Janka vás hneď z príchodu nakazí svojou pozitívnou energiou. Veľmi nám pomohla ako laktačná poradkyňa pri správnej polohe pri dojčení a vyvrátení mýtov o tom, ako ako mamička nemôžem poriadne nič jesť, aby som mojej malej nespôsobila bolesti bruška. Moja 5-mesačná dcérka je plne dojčená a nemáme žiadne bolesti bruška.
Ako poradkyňa nosenia nám Janka pomohla vybrať tú správnu šatku a aj nosič. Poukazovala nám ako sa všetko nastavuje a my tak môžeme spoločne chodiť kade-tade = obidve veľmi spokojne 🙂
Janku môžem len odporučiť 🙂 Ak máte problémy s dojčením alebo sa neviete rozhodnúť, ktorý nosič je ten naj, neváhajte a zavolajte jej 🙂

Avatar for spokojná mamička Dominika
spokojná mamička Dominika
Rated 5 out of 5
10. novembra 2018

Pani Janka mi veľmi pomohla s dojčením ukázala mi správne prisatie dieťaťa na prsník správnu polohu rozdiel medzi pitím a satim. Pri osobnom stretnutí som si zakúpila aj kojo trička, ktoré sa veľmi dobre nosia a uľahčujú mi dojčenie. Takze pani Janku odporúčam nie len preto že viem pomoct a poradiť ale aj preto že je osobne stretnutie s ňou je prijemne🙂

Avatar for Zuzana Masarovicova
Zuzana Masarovicova
Rated 5 out of 5
8. novembra 2018

Odporúčam!!! Veľká pomoc pri výbere šatky, nosiča, či spôsobu ako si zariadiť kojenie a stravu pre bábätko popri štúdium. Super rychla odozva vo dne či v noci. Vždy ochotná, láskavá. 😊

Avatar for Diana
Diana
Rated 5 out of 5
8. novembra 2018

S poradenstvom, ako aj pristupom som bola velmi spokojna. Vdaka Janke som si mohla vyskusat ktory z nosicov by bol pre nas ten spravny a nakoniec som ho rovno na mieste kupila.
Velmi odporucam☺

Avatar for Zdenka
Zdenka
Rated 5 out of 5
6. novembra 2018

S Jankou som sa spoznala pár dní po narodení mojej dcérky. Ako laktačná poradkyňa mi pomohla v ťažkých začiatkoch v dojčení a aj vďaka jej poradenstvu je moja 10-mesačná dcéra stále plne dojčená.
Spoločne sme vybrali vhodný nosič, ktorý s nami cestuje po celom Slovensku aj zahraničí. Ako poradkyňa nosenia mi zároveň pomohla aj s jeho nastavením či tipmi ako v ňom uspať či kojiť bábo.
Ďakujem.

Avatar for Simona Horniaková
Simona Horniaková
Rated 5 out of 5
6. novembra 2018

Maximálna spokojnosť môžem len odporúčať. Poradenstvo mi veľmi pomohlo.
Ďakujem 😊

Avatar for Monika
Monika
Rated 5 out of 5
5. novembra 2018

Ďakujem veľmi pekne za predpôrodnú prípravu, stretnutie s milou a usmievavou Jankou bolo veľmi príjemné. Ďakujem za cenné rady a prajem veľa spokojných mamičiek a detičiek :-* Janku odporúčam na 100% 👌

Avatar for Lenka
Lenka
Rated 5 out of 5
14. septembra 2018

Cenné rady, odborné poradenstvo, ochota po všetkých stránkach, maximálna ústretovosť.. Ďakujeme!!!
D&S

Avatar for Daniela
Daniela